Allt du behöver för att komma igång med din löpning!

Vi älskar att vara ute i naturen och röra på oss. Att ta en promenad, jogga, springa eller kuta! Allt är lika viktigt och vi vill med denna kurs förmedla vår kärlek och lustfyllda känsla för rörelse! 

Som sagt var vi gillar ute men man kan även om väder och vind ej tillåter såklart springa inne. Vi vill att denna kurs ska vara utan prestige och tävlan!

Vi ska springa med varandra och ha roligt på vägarna. Vi kommer att peppa varandra genom vårt och torrt via vår Facebookgrupp som du får tillgång till när du tagit ditt beslut att hänga med oss och satsa på dig själv!

Där finns träningsupplägg, stretchövningar tips och trix för att lyckas därute! Kommer det hinder efter vägen så finns vi där och hjälps åt med en lösning som passar dig. 

Denna kurs är inte för dig som redan springer 1 mil utan problem, eller redan är igång med löpningen. Denna kurs är för dig som vill men inte riktigt kommit till skott!

Som vill komma ut men har fastnat i soffan! För dig som tror att du aldrig kommer kunna springa eller för dig som har sprungit men kommit ur löpningens kärlek.

Vi vill förmedla enkelheten i att springa, vi vill förmedla vad som händer både i kropp och knopp när du springer.  Vi vill ge dig tid att få till dina varor och vi kommer finnas vid din sida! 

Detta kommer bli roligt, inspirerande och utmanande, allt i en salig blandning. Vi hoppas du är lika peppad som oss och förstår vad vi vill förmedla med denna kurs!


Vi har ett oslagbart erbjudande i två olika paket där det ingår massor med bra saker till dig som ger dig super möjligheter att komma igång men också att hålla hela vägen.

Paket 1:
1. Peppande Facebookgrupp
2. Färdiga scheman 
3. Stretchövningar 
4. Styrketräningsövningar
5. Vid behov personlig coaching
Pris: 599:- för tre månader

Paket 2:
1. Peppande Facebookgrupp
2. Färdiga scheman 
3. Stretchövningar 
4. Styrketräningsövningar
5. Vid behov personlig coaching
6. Näringsprodukter som stärker upp immunförsvar, energin och din återhämtning. (mer info nedan)
Priset är upplagt och uppdelat på 3 månader: 
Månad 1: 1232:-
Månad 2: 912:-
Månad 3: 912:-

Näringsprodukterna kommer från  Fitline, man tar en morgondrink med pro/pre biotika, gurkmejja, fibrer och b-vitaminer. Jätte bra för immunförsvaret, pigghet, fokus och energi.

Sen tar man en kvällsdrink med mineraler som är super efter träning men även för att få en bättre sömn och bättre återhämtning i vardagen. 
Det följer även med en extra burk med b-vitaminer som är super bra innan träning. Vi går igenom dessa produkter väldigt noggrant och guidar dig till resultat. 

Om du har några frågor eller redan är kund hos oss och vill haka på detta erbjudande, maila oss på johanna@johannaslivsstil.se

Vilka är vi?

Annika Skoglöv

Massör, Styrketräningsinstruktör,  Personlig tränare samt lärare i Idrott & Hälsa

Jag är 47 år. Jag lever tillsammans med min sambo och vår dotter 10 år, i Örsundsbro i Uppland. 

Jag har alltid gillat att röra på mig, speciellt utomhus, nära naturen. Löpning ligger mig extra varmt om hjärtat, det är nog dess enkelhet och lättillgänglig som tilltalar mig mest. I yngre ålder var det störst fokus på distans och tider men idag ligger mitt fokus istället på de mentala vinsterna jag får av en joggingtur.


Även om jag fortfarande idag då och då ställer upp i en motionstävling, drömmen finns att en dag springa ett fjällmaraton, helt utan tidsmål utan istället upplevelsen i naturen och att känna mig stark. 


Mitt andra stora intresse i livet är fotografering, som arbeta fotar jag ex familjefotograferingar eller event, som avkoppling styr jag mig ut i naturen och fotar både landskapsbilder och macro. 


Hoppas vi en dag träffas i joggingspåret! 

Kram Annika

Johanna Folmerz

 Massör, Hudterapeut, Coach samt Friskvårdskonsulent.

Jag är 41 år och bor i Umeå med min familj! Min man Daniel och våra tre  barn, 15, 12 och 1,5 år.


Jag har alltid älskat att röra på mig och började springa tidigt! Jag älskar att springa utomhus och har väldigt svårt för löpband. Jag har aldrig jagat tider eller distans utan mest sprungit för att få ha lugn och ro i mitt huvud. Löpning för mig i balans, när jag var tonåring sa alltid min mamma till mig, när jag var på dåligt humör. Ut och spring! Löpning är min bästa medicin. 


Jag jobbar med hälsa och framförallt jobbar jag med att hjälpa utmattade människor tillbaka till livet,  jag har själv varit där men är idag frisk. Det och löpningen brinner jag för.


Jag hoppas att du vill hänga på denna kurs, det kommer bli så kul!

Kram Johanna